RICCO PERFUME BI HISYAM SALLEH

RICCO PERFUME BI HISYAM SALLEH - WANGIAN TAHAN LAMA DAN INTERNATIONAL

21:17




Sejarah RICCO Perfumes
Pada Oktober 2016, Pengasas RICCO Perfumes, Tuan Mohammed Hisham bin Mohamad Salleh atau lebih dikenali sebagai Hisham Salleh (HS) yang juga merupakan Personaliti TV (Pengacara Selamat Pagi Malaysia) telah memperkenalkan RICCO Perfumes setelah beliau sangat meminati dan taksub dengan bauan dan wangian perfumes bertaraf antarabangsa.

Tujuan RICCO Perfumes dikeluarkan adalah untuk membuatkan orang ramai memiliki bauan yang sama bertaraf antarabangsa tetapi dapat dimiliki dengan harga mampu milik. 

Umum sedia maklum, terdapat beribu-ribu wangian yang semestinya akan membuatkan anda pening untuk memilih. Di RICCO Perfumes , terdapat hanya 2 WANGIAN SAHAJA iaitu: 1 WANGIAN UNTUK LELAKI & 1 WANGIAN UNTUK WANITA yang semestinya wangian tersebut adalah paling wangi diantara yang terwangi.

Sebelum wangian sebenar dikeluarkan untuk RICCO Perfumes, Tuan Hisham Salleh telah membuat kajian dan terbukti 2 wangian yang dipilih adalah bauan yang sangat digemari oleh orang ramai yang merupakan 100% sama macam bauan antrabangsa.




MERAH - BAUAN WANITA
BIRU - BAUAN LELAKI
EDP - TAHAN LEBIH DARI 8 JAM

( Kalau spray di baju kalau tak basuh selagitu bau wangi tu melekat. serius susahnya nak describe betapa wangiii gila ricco perfume nih)



See??
Di datangkan dengan kotak yang besar dan cantikk uolls.
mana nak dapat perfume kat luar yang macam ginni?
kemaheeen lawa dan boleh boleh dann boleh DIBUAT HANTARAN.
Dah bau wangii pastu ada kotak exclusive lagi.
Aisehhh korang memang huntonggg tau bila beli nih.

Bau tu bila tanya mommyrina, perempuan sangat soft dan maciam bau gucci flora.
wangii habaqq hang. paling penting maciam ratus ratus punya harga pepiumm international. Bau melekat kat baju dari pagi sampai petang dan boleh dibawa SOLAT. comporm korang JATUH CINTA dan merisik pepium ricco nihh. dah hantar pinangan comporm puas hati ikat tepi punya ini pepium.


mommyrina confirm, semburan pertama akan buat korang tu jatuh cinta terjelepuk ngan wangian ricco pepium nihh tau. Botol yang smart, kotak yang exclusive dan bau yang wang..
So tunggu apa laie??
meh ler lekaih meminang RICCO PEPIUM.









fuuuuulamakk!!
korang kenal ker?
ni lah PROFESSOR MUHAYA pakar mata tuhhh.
see.. dr m uhaya juga pakai perfume RICCO nihh. So apa expectation cuolls?
Semestinya yang terbaik jurr.
Sah sah wangii kan kan? Susah nak kaboo korang digalakkan beli dan rasai sendiri keharummannya.
sampai sapu di tangan dah berbau melekat bila salam orang lain tau tau..



RICCO PERFUMES EXCLUSIVE BY HISHAM SALLEH
Perfumes yang mudah dipilih sebab hanya ada dua pilihan ;)
.
.
1 wangian untuk LELAKI
1 wangian untuk WANITA

Kelebihan Ricco Perfumes:-
👉 Harga mampu milik
👉 Packaging yang menarik 
👉 Wangian kualiti eksklusif
👉 Haruman segar sepanjang hari 
👉 Ketahanan bauan yang lebih lama
👉 Botol yang mudah dibawa kemana sahaja
👉 Botol mesra pengguna yang mudah disembur
👉 Produk ada kelainan dari yang ada dipasaran
.



RICCO PERFUME BY HISHAM SALLEH

RM 69
EXCLUDE POSTAGE


Terus Whatsapp ke:
Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


You Might Also Like

0 comments

NUFFNANG

chkme seo

SEO Reports for mummyrinazonebeauties.blogspot.my