QM QUEEN OF MUTIARA

QM QUEEN OF MUTIARA - 10 HARI PUTIH DENGAN 10 BIJI KAPSUL 100% MUTIARA ASLI

21:31



Mummyrina nak kongsi dekat korang pasal kapsul queen mutiara asli πŸ’ŠπŸ’Š

Queen mutiara adalah 100% serbuk mutiara asli. Tiada campuran lain. Serbuk mutiara sahaja 100%. Produk queen of mutiara dari jepun dan di kilangkan d malaysia πŸ—ΌπŸ—Ό

Ramai yang was² kan halal & lulus kkm ke? Jangan risau produk kami memang dah diluluskan oleh kkm & halal.

Kapsul qm ni 100% serbuk mutiara asli. 

Boleh refer tengok testimoni ramai yg dah berjaya kan. Ambil 1 botol pun dah nampak kesan sebab memang asli tiada campuran.Sebab tu sebotol hanya 10 biji sahaja dah memadai.
Qm bukan shj memutihkan satu badan tapi

πŸ‘‰dapat merawat dalaman seperti haid xteratur dan segugut
πŸ‘‰dapat menegangkan breast
πŸ‘‰mengetatkan faraj

Haa sebab tu harga Qm mampu milik, nak putih tapi breast pulak yg tegang, nak putih tapi yang bawah pulak ketat suami pun tegur, haa see? Byk kelebihannya kan.
Untuk yg ibu menyusu pun boleh mkn qm ni taw. Nt anak in sha allah akan dapat benifit kulit putih.

Banyak betul kan kelebihan qm ni.
Harga sangat berbaloi, RM55 sebotol dalamnya ada 10biji. 3biji dah nampak kesan taw. Sebab tu harga mampu milik. Kapsul qm dapat mnyelsaikan segalanyaa. Kerana qm dperbuat drpd 100% serbuk mutiara asli.

Korang jangan risau, yang mana nak menangani masalah mcm mummyrina terangkan tdi. 
Boleh pm atau whtsapp sahaja.
ikhlas nak tolong wanita2 kat luar sana cantik dalaman dan luaran 😊



Kulit kusam, berminyak dan berjerawat?
Atau kulit mulai kering, berjeragat dan hilang keanjalan?
Badan selalu letih lesu tidak bertenaga?
Jom amalkan kapsul awet muda raja mutiara QM!
Lihat perubahannya pada kulit dan badan anda dari hari ke hari seawal minggu pertama!

qm queen of mutiara packaging baru





KHASIAT & KEBAIKAN QM KAPSUL OF MUTIARA :

πŸ‘‰ Mencegah penuaan kulit
πŸ‘‰ Membersih, mencerah & menaikkan seri kulit
πŸ‘‰ Menanggalkan kesan bintik / tompok gelap / pigmentasi akibat usia tua pada kulit
πŸ‘‰ Memudakan kulit wajah, atasi jerawat & jeragat
πŸ‘‰ Melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit
πŸ‘‰ Menyahtoksikkan sistem badan
πŸ‘‰ Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan
πŸ‘‰ Menenangkan minda & meringankan tekanan
πŸ‘‰ Memberi tenaga / merangsang Qi badan
πŸ‘‰ Mengatur semula metabolisme badan
πŸ‘‰ Mengurangkan kegelisahan
πŸ‘‰ Menenangkan hati
πŸ‘‰ Merawat sakit kerongkong
πŸ‘‰ Mengurangkan demam
πŸ‘‰ Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi )
πŸ‘‰ Membetulkan sistem saraf
πŸ‘‰ Memperbaiki penglihatan
πŸ‘‰ Merawat insomnia
πŸ‘‰ Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
πŸ‘‰ Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
πŸ‘‰ Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
πŸ‘‰ Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi



TESTIMONI PENGGUNA QM QUEEN OF MUTIARA



10 BIJI SAHAJA DAH PUTIH?😘😘😘
Jom korang try ratu mutiara ni..tak nyesal punya.
Dalam ada 10 biji untuk 10hari..
Jom...jom...








Image result for QUEEN OF MUTIARA


Image result for QUEEN OF MUTIARA


Image result for QUEEN OF MUTIARA


Image result for QUEEN OF MUTIARA


Image result for QUEEN OF MUTIARA





Image result for QUEEN OF MUTIARA






Image may contain: 1 person

ISIAN KANDUNGAN : 
10 KAPSUL / BOTOL

* NAMA ITEM :  
QM KAPSUL MUTIARA

* HARGA : 
RM50 

* CARA PEMBAYARAN :

          CIMB : 7002819626 WAN NURUL HEZRINA
          MAYBANK : 516015405323 WAN NURUL HEZRINA
      

Jika buat payment sila nyatakan detail pembayaran lengkap @ attach slip / resit sah.
Sertakan NAMA, ALAMAT,  NO.TEL & ITEM DIBELI anda ke Whatsapp +60173288087
Mohon bersabar menanti reply daripada pihak kami.


SILA SEMAK TRACKING POS ANDA: DI SINI.
JOM LIKE FANPAGE KAMI : mummyrinazone beauty
FOLLOW IG KAMI : @nurulhezrina_beauty


You Might Also Like

1 comments

  1. Blh tahu x no kkm queen of mutiara ni??check xde pub

    ReplyDelete

chkme seo

SEO Reports for mummyrinazonebeauties.blogspot.my