K'DOLL BEAUTY SKIN BY ASYALLIEE

K'DOLL BEAUTY SKIN BY ASYALLIEE - KULIT HALUS MULUS SEPERTI BARBIE DOLL

04:20


ASSLAMMUALAIKUM LOVE
Selamat berhujung minggu,selamat malam dan selamat menyambut hari maulidur rasul

Siapa sini masih tak kenal dengan ASYALLIEE?
model yang terkenal yang mukanya bak pelakon korea tu..Jelas mummyrina tengok skin asyalliee.korang tak caya cer stalk instagram asyalliee.Sumpah COMEL.

APA RAHSIA ASYALLIEE??
jom selidik apa rahsianya??



taraaaaa....tu dia habaq hanggg
rupanya si dia ni pakai K'DOLL BEAUTY SKIN.
JOM kita tengok apa bestnya k'doll beauty skincare nih..



Image result for K DOLL BEAUTY SKIN


KANDUNGAN & KELEBIHAN K'DOLL BEAUTY SKIN 

๐ŸŒผ K'DOLL CLEANSER 

Kandungan  
๐ŸŒธ Aqua,Lauryl Glucoside, Betaine, Sodium Lauryl Sulphate, Glycerin, Lemon Extract, Rose Hip Oil, Licorice Extract, Disodium EDRA, Fragrance.  

Fungsi  
๐ŸŒป Membersih wajah dengan lebih mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat didalam liang pori 
๐ŸŒป Mengimbangi minyak berlebihan  
๐ŸŒป Membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata  
๐ŸŒป Membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari 


๐ŸŒผ K'DOLL TONER 

Kandungan  
๐ŸŒธ Cetyl, Cetearyl, Glyceryl Stearate, Mineral Oil, Isopropyl, Mistrace, Xantham Gum, Beeswax, Stearic Acid, Dimethicone, Glutathione, Arbutin, Linoleic Acid, Apple Stemcell, Vitamin C&E, Aloe Vera Extract, Licorice Extract, Disodium EDTA, Fragrance. 

Fungsi   
๐ŸŒป Membantu mengecilkan liang pori 
๐ŸŒป Mengimbangi minyak berlebihan di wajah. 
๐ŸŒป Menganjalkan kulit wajah 
๐ŸŒป Membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari 


๐ŸŒผ K'DOLL DAY CREAM 

Kandungan 
๐ŸŒธ Beeswax , Pearl Powder , Kaolin , Argan Oil , Titanium Dioxide , Ozokerite Wax , Mineral Oil. 

Fungsi  
๐ŸŒป Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah 
๐ŸŒป Melindungi wajah daripada sinar UV 
๐ŸŒป Menganjalkan kulit 
๐ŸŒป Mengimbangi minyak berlebihan 
๐ŸŒป Meningkatkan keserian kulit wajah dan kulit kelihatan cerah dan gebu 


๐ŸŒผ K'DOLL NIGHT CREAM 

Kandungan 
๐ŸŒธ Cetyl, Cetearyl, Glyceryl Stearate, Mineral Oil, Isopropyl, Mistrace, Xantham Gum, Beeswax, Stearic Acid, Dimethicone, Glutathione, Arbutin, Linoleic Acid, Apple Stemcell, Vitamin C&E, Aloe Vera Extract, Licorice Extract, Disodium EDTA, Fragrance. 

Fungsi   
๐ŸŒป Memudarkan untuk jeragat, parut, bintik-bintik hitam 
๐ŸŒป Mengatasi masalah lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya.  
๐ŸŒป Mencerah dan menaikkan seri wajah.


Image result for K DOLL BEAUTY SKIN

CARA PENGGUNAAN K'DOLL BEAUTY SKIN 

๐Ÿ„Cuci muka 1-2 kali sehari menggunakan K'DOLL CLEANSER. 
Gosokkan sabun pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke muka dan leher selama 1-2 minit sebelum dibilas dan keringkan dengan tuala bersih/tisu bersih .  

๐Ÿ„Sapu K'DOLL TONER dengan menggunakan kapas/tangan dan usap  pada kulit wajah secara perlahan-lahan. Diikuti dengan tepukan perlahan 

๐Ÿ„Untuk siang, sapu K'DOLL DAY CREAM secara nipis ke seluruh wajah.  Kemudian boleh sapu bedak. 

๐Ÿ„Untuk malam, sapu K'DOLL NIGHT CREAM dengan rata pada muka dan leher untuk rawatan muka yang efektif. Sapu secara nipis untuk lapisan kedua di bahagian kulit muka yang bermasalah 


Image result for K DOLL BEAUTY SKIN

Aduhai JATUH CINTA KAN?
kita yang perempuan ni pun terpukau dengan kehalusan kulit ASYALLIEE apatah lagi si kumbang kan?
hhaa siapa nak pakwe ke tungang ke dan paling penting SANG SUAMI tak toleh ke WANITA LAIN mehlah try K'DOLL BEAUTY SKIN BY ASYALLIEE
memang macam DOLL korang nanti...


Image result for K DOLL BEAUTY SKIN

haaa tahu dah mummy apa yang dalam fikiran korang tu
K'DOLL NI LULUS KKM TAU
semua item ada number KKM.korang nnt boleh lah cek yea..



TESTIMONI PENGGUNA K'DOLL BEAUTY SKIM BY ASYALLIEE







Image result for K DOLL BEAUTY SKIN

Image result for K DOLL BEAUTY SKIN


Image result for K DOLL BEAUTY SKIN


Image result for K DOLL BEAUTY SKIN


Image result for K DOLL BEAUTY SKIN


Image result for K DOLL BEAUTY SKIN


Image result for K DOLL BEAUTY SKIN


Image result for K DOLL BEAUTY SKIN


Image result for K DOLL BEAUTY SKIN


Image result for K DOLL BEAUTY SKIN


K'DOLL BEAUTY SKIN BY ASYALLIEE

HARGA : RM 75



 Fast Respond 
#Whatsapp : +60173288087 
 Dropship Diperlukan



PENGHANTARAN



KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Cara pembelian K'DOLL BEAUTY SKIN BY ASYALLIEE
 Terus Whatsapp ke +60173288087


Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Facebook : mummyrinazone beauty
 Instagram : @nurulhezrina_beauty

You Might Also Like

0 comments

chkme seo

SEO Reports for mummyrinazonebeauties.blogspot.my