JAMU TUN TEJA

JAMU TUN TEJA - BAGUS BUAT DALAMAN WANITA

20:19





CANTIK CARA ORANG LAMA DENGAN JAMU MODEN

Pernah dengar tak jamu moden? 
Yes ladies, sekarang jamu bukan didatangkan dalam bentuk kapsul macam dulu-dulu, tapi sekarang dah ada dalam sachet atau peket mudah dibawa ke mana-mana sahaja. 



Jamu Tun Teja ni sebenarnya sesuai di ambil oleh wanita yang ingin menjaga kecantikan dalaman, sebab kalau dalaman terjaga insyaAllah di luar pun cantik gorgeous. Ada lebih 11 ramuan herba di dalam Jamu Tun Teja ni termasuklah Manjakani, Akar Serapat dan juga Madu.

Dengar kata ramai wanita yang ingin mengandung, dapat rezeki selepas consume Jamu Tun Teja ni tau. 



13 MANFAAT JAMU TUN TEJA

Mencegah masalah dalaman wanita jika kitaran haid yang tidak menentu.
 Bagi wanita yang merancang untuk berkahwin. Sebaiknya pengambilan Jamu Tun Teja seawal 3 bulan sebelum majlis perkahwinan.

Jamu Tun Teja diolah daripda bahan-bahan semulajadi Premium Quality yang SANGAT membantu menstabilkan hormon dalaman wanita, menguatkan struktur dan otot dinding rahim dan menyihatkan sistem peranakan wanita. Insyallah dengan izin-Nya, wanita-wanita yang sudah lama berkahwin dan belum mempunyai cahayamata, akan tercapai impian wanita-wanita ini (berdasarkan testimoni pengguna)

Wanita berpantang selepas bersalin adalah digalakkan pengambilan Jamu ini kerana ia sangat membantu di dalam proses pemulihan luka dan pembersihan darah nifas di dalam rahim. * bersalin secara normal – seawal sehari selepas bersalin. * jika bersalin secara pembedahan – 7 hari selepas bersalin

Wanita berpantang akibat keguguran (*semua peringkat keguguran)
Mengembalikan keremajaan sistem peranakan dan tubuh badan yang menarik.
Dengan pengambilan Jamu secara teratur, lemak berlebihan pada badan akan terbakar dan badan anda akan kembali kepada bentuk awal (sebelum melahirkan anak / sebelum berkahwin)

Mengurangkan keputihan di miss V.
Membantu wanita yang mengalami masalah peranakan jatuh / tombong
Membantu wanita yang mengalami masalah senggugut dan Haid tidak teratur
Membantu wanita yang mengalami masalah perut buncit selepas bersalin
Menghilangkan rasa lesu dan letih tubuh badan, serta mengekalkan tenaga yang maksimum pada wanita.

Ibu menyusu bayi, khasiat Madu berkualiti tinggi sangat membantu menambahkan penghasilan susu.


BAHAN DAN KANDUNGAN DI DALAM JAMU TUN TEJA

Halia Bara – Melancarkan sistem peredaran darah, melegakan sakit otot dan sendi terutamanya belakang badan, pinggang, lesu badan, saluran pernafasan, tambahkan susu ibu, batuk dan sebagainya.

Manjakani – Menguatkan otot vagina, kurangkan masalah keputihan, menghilangkan bau badan, menegangkan kulit

Akar Serapat – mengetatkan faraj dan organ peranakan, mengatasi kelesuan ketika datang haid, memberikan tenaga, membuang toksin.

Kulit Kayu Manis – merawat jeragat, membantu mengurangkan kolestrol, menghilangkan parut dan meningkatkan kesuburan.

Acai Berry – membakar lemak berlebihan, membuang toksin dalam badan, mengurangkan iritasi kulit.
Madu Asli – menambahkan susu badan, memberikan tenaga, tinggikan imunisasi badan, mengurangkan batuk dan asma.

Lada Hitam – Membakar lemak berlebihan, membantu sistem penghadaman, memanaskan badan.

Purasweet – mengurangkan kandungan gula dalam badan.

Collagen, Vitamin C dan Hyaluronic Acid – menganjalkan kulit, memutihkan kulit dan merawat masalah jeragat dan jerawat.



Kalau nak khasiat dan manfaat optimum Jamu Tun Teja ni, korang boleh cuba tips di bawah:

Minum 3-4 liter air sehari
Jangan tinggal makan terutamanya sarapan
Ambil 2 paket sehari untuk kesan optimum
Bersenam sekurangnya 3-4 kali seminggu.
Ulang sampai dapat result yang anda inginkan!


Harga
1 kotak ( 15 paket ) harganya RM88 sahaja. Boleh bertahan 2 minggu.
Pos add RM8 SM/ RM12 SS

Whatsapp 0173288087



TESTIMONI








Harga
1 kotak ( 15 paket ) harganya RM88 sahaja. Boleh bertahan 2 minggu.
Pos add RM8 SM/ RM12 SS



Whatsapp 0173288087


Terus Whatsapp ke
Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

You Might Also Like

0 comments

NUFFNANG

chkme seo

SEO Reports for mummyrinazonebeauties.blogspot.my