DE'XANDRA INSPIRED PERFUME

DE'XANDRA PERFUME - GUCCI FLORA RESTOCK DAH

05:52



Perhatian 

Yang PALING DINANTIKAN kini telah KEMBALI 

De'Xandra Inspired by Gucci telah Kembali 
Memang selalu kan... Asal nak beli aje Confirm LICIN , 
Nak beli aje LICIN 

Tapi kini, Ianya telah KEMBALI & Stock memang sangat LIMITED tau...
Kami hanya memiliki 60 Bottle aje yang Tinggal ....

Kalau masih yang belom tahu....
De'Xandra Gucci Flora merupakan Perfume yang No1 TOP RANKING tau ...
Sebab tu la selalu 

SOLD OUT!!
SOLD OUT!!
 SOLD OUT!! 



Fresh Aromatic For Her
===================
.
Girls, tahukah anda bahawasanya perfume yang beraroma fresh memberikan ketenangan dan membuatkan orang sekeliling selesa dengan uolss ? 
.
Pabila anda rasa lesu, moody, stress, perfume yang beraroma fresh sangat sesuai untuk anda pakai. πŸ˜‰πŸ˜˜
.
So girls, no more Monday Blues, no more moody, yang ada hanyalah anda yang segar, ceria dan bersemangat ! .
πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
Aura postif anda yang memakai perfume fresh ni boleh berjangkitan kat orang lain jugak tau. πŸ˜‰
.
Jadi, pilihlah mana yang berkenan di hati, jadikan perfume fresh ni ibarat minyak cap kapak yang ada dalam beg anda tu setiap masa. Hanya zass bila bila masa saja yang anda perlukan. πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
Pssstt : Sekarang ni sedang ada offer, beli 2 botol PERCUMA 1 botol tester yang bernilai RM12!
Girls yang cantik dan bijak bistari, jangan lepaskan peluang ni okey πŸ˜‰
.
.
Camana nak dapatkan ??
Nak order dexandra whatsapp nombor kat bawah nie & Jangan lupa Save tau no Kesayangan awk nih ye😘😘😘 . .
.
===================================
πŸ“ŒRM 65 / bottle
πŸ“ŒRM 120 / 2 bottles
πŸ“ŒEDP 35ml per bottle
πŸ“ŒShipping RM7[sm], RM11[ss]
===================================
πŸ‘‰Nak rasa mewah dan harga superb?
πŸ‘‰Nak wangi dari pagi sampai malam? .
πŸ‘‰Nak rasa lovely, luxury dan long lasting .
===================================
.
πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ† Whatsapp / Telegram πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†
☎πŸ“±+6017 3288087| πŸ“±+6017 3288087 ☎ | πŸ“±+6017 3288087☎
.



Top top top Perfume! 😍
Fast selling dexandra perfume is Dexandra Gucci Flora - Sweet floral for sensual young lady
.
Jarang kan jumpa perfume floral for young lady? But Dexandra Gucci Flora is the perfect one for you! In fact, bukan setakat young lady, any age pun boleh pakai as long as u minat floral scent. 
.
Bila spray, semerbak baunya yang fresh and sensual ni. Bila pakai, rasa elegant, charming, confident and feminine. Gojes and pleasant. That is why Gucci Flora is one of our best selling Dexandra!



==================== 
Lucky draw August 2016 .
==================== .
.
Betol ke hadiah untuk lucky draw DeXandra August 2016 adalah Iphone 6s??? 😱😱😱 . .
.
Jawapannya betol!!! .
.
Nie lah peluang korang untuk menang iphone 6s dengan membeli dexandra je πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰. .
.
Sambil sambil beli guna untuk pakai sendiri boleh terus join lucky draw dexandra nie. .
Tak rugi apa pon, perfume tu korang pakai jugak. .
.
Sambil sambil tu boleh join sekali, ada rezeki menang la Iphone 6s nie. . .
.
Step step nak join lucky draw nie ada kat gambar kat atas. .
Baca fahamkan πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ». .
.
Camana nak dapatkan ??
Nak order dexandra whatsapp nombor kat bawah nie 😘😘😘 . .
.
Jangan lupa save nombor kat bawah ni tau.😊
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’Ÿ“The Best Fragrance is De’Xandra” πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’Ÿ
πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’Ÿ "Ingat Perfume, Ingat @perfumedexandra_nurulhezrinaπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’Ÿ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Nak order dexandra whatsapp nombor kat bawah nie 😘😘😘 . .
🌷 35ml EDP Perfumes .
🌷 Perfumes No.1 di Malaysia .
🌷 "Inspired Perfumes" .
🌷 Tahan lama lebih dari 8jam .
🌷 Mudah dibawa sebagai Travel Perfume .
🌷 Halal dan sah dibawa solat .
🌷 Produk Bumiputera .
==================================== .
.
πŸ“ Harga 1 botol RM65 [SEM]
πŸ“ Harga 2 botol RM120 [SEM]
πŸ“ 3 Botol RM180 + free tester 1 Botol [SEM]

You Might Also Like

0 comments

chkme seo

SEO Reports for mummyrinazonebeauties.blogspot.my