AURAMOM MILK

AURAMOM MILK : BAGUS UNTUK IBU MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN BAYI

06:41


ASSALAMMUALAIKUM CINTA!!!
tadaaa....ni dia product baru lagi dr AURAWHITE..
sangat mementingkan ibu ibu mengandung n menyusui bayikan??
kuarkan satu product yang sgt sgt membantu!!


TAK CUKUP KALSIUM MASA MENGANDUNG?
TAK SUKA RASA SUSU YANG TAK SEDAP??
SUSU KURANG?
ANAK MERAGAM SBB SUSU MUMMY KURANG??


jangannnn gusar lagi okei...ibu ibu dan bakal ibu boleh senyum sampai ketelinga sudah yee..

AURAMOM MILK susu strawberi untuk ibu mengandung dan menyusukan bayi. Keluaran terbaru daripada Aurawhite Beauty.

Auramom Milk berbentuk miuman bijirin berkhasiat yang diformulasikan khas sebagai penambah tenaga dan penggalak susu ibu.Formula terbaik untuk ibu mengandung dan menyusukan badan





untungkan sekarangni?
macam macam product berhasiat berada dipasaran..
Dulu masa mummy mengandung selaluje letih...selaluje rasa nak pitam sbb overdose penat,tak bertenaga...so lepasni kalu preggy wajiblah amik AURAMOM ni uolls...
wanita bekerjaya dan memerlukan bergerak aktive even mengandung mmg memerlukan AURAMOM..SENANGKAN??DULU MUMMY NAK PUMP BERHEMPAS PULAS UOLLS...skang sonang jer ada pendorong!!hehe..


selain dr khasiat rasanya..oerghhh sodap!!!
rasa strawberi gitu..boleh minum dengan senang hati!!




disebabkan kaya dengan FANUGREEK susu mommy mommy yang mengamalkannya melimpah ruah..sbb herbs fanugreek mmg membantu melancarkan perjalanan darah dlm badan si ibu..
hasilnya...montok baby mcm dalam gambar atas nuh..hehheheh


alooooo alooooo
ciannya si kecik tak cukup susu..sedihnye nengok ke mulut dia yang cuih nuh..huhu
sadis sungguh..mulalah dia akan meragam satu hari..

Dengan adanya auramom..
si ibu in sha allah dapat menyusukan bayi slama 2 tahun seperti yang diituntut
So si ibu takkan frustrated bila susu tersekat sekat!!


So No Worries Now Aurawhite dah keluarkan produk khusus untuk ibu mengandung dan menyusukan badan AURAMOM Milk with Fenugreek membekalkan nutrisi seimbang untuk mommies and babies.

So kepada para IBU yang mementingkan nutrisi untuk anda dan anak anda dapatkan AURAMOM MILK sekarang 




KEBAIKAN AURAMOM

IBU

• Membekalkan nutrisi seimbang untuk para ibu
• Memberi tenaga dalam tempoh kehamilan
• Membekalkan tenaga untuk ibu sepanjang hari
• Meningkatkan penghasilan susu ibu
• Susu ibu lebih pekat dan creamy (anak pasti suka)
• Menyokong penuh ibu bekerja Pam susu lebih banyak
• Bukan sahaja kuantiti susu tetapi kualiti susu terbaik


BAYI
• Meningkatkan imunisasi bayi
• Membekalkan nutrisi terbaik untuk bayi
• Kulit bayi lebih cantik
• Bayi cepat kenyang
• Mengurangkan risiko jaundis
• Bayi kurang meragam
• Diperkaya dengan vitamin dan zat yang diperlukan bayi.
• Baik untuk IQ minda
So kepada para IBU yang mementingkan nutrisi untuk anda dan anak anda dapatkan AURAMOM MILK sekarang 



BERSYUKURLAH..
zaman sekarangni amat amat mudah nak menyusui bayi sehingga 2 tahunkan??
ada pump electrik...ada booster untuk susu badan..hehehe
Alhamdulillah dipermudahkan dengan bantuan suppliment dan alatan alatan khas buat si ibu dan bayi!!!




KHASIAT AURAMOM MILK :-
Membekalkan nutrisi, vitamin dan mineral yang diperlukan oleh ibu-ibu mengandung & menyusu badan
Meningkatkan penghasilan susu ibu
Memberikan tenaga tambahan kepada ibu-ibu 


BAHAN-BAHAN DI DALAM AURAMOM MILK :-
Oat, Fenugreek, Susu Tepung, Bijirin Gandum, Susu Kambing Organik, Actimalt, Mixberries & Strawberry


CARA PENGAMBILAN AURAMOM MILK :-
Bancuh 2 sudu Auramom Milk dengan 200ml air suam dan sedia diminum.




kandungan: 500gm


IN SYA ALLAH USAHA IBU UNTUK KEKAL SIHAT,CERIA,CANTIK SEMASA HAMIL DAPAT DIPENUHI!!!
JOM LEKASSSSS WHATSAPP MUMMYRINA OKEI..


Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)


CARA PEMBAYARAN



LIKE AND FOLLOW



NO FUSSY CUSTOMER
SERIOUS CUSTOMER ONLY!!


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TREKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI

You Might Also Like

0 comments

chkme seo

SEO Reports for mummyrinazonebeauties.blogspot.my