AURA JELITA HAIR REMOVAL

AURA JELITA HAIR REMOVAL - RAHSIA TRADISI BUANG BULU SEHEBAT RAWATAN LESER

05:15



Aduhhhhh bencinya bila celah ketiak den hitam legam...
Bencinya bila tumbuh mencanak canak..lebat lagi tajam..
Rasanya barujer bercukur 3 Minggu lepas..aihhhh kejapnya tumbuh pulak??

Rimasnya mummy ngan bulu bulu yang alwiz cepat sangat tumbuh.baru cukur tumbuh lagi.cepat pula.paling azab lebat n kasar.kulit jangan cakaplah memang hitam!

Nasib ada GEL AJAIB drp aura jelita..
AURA JELITA HAIR REMOVAL pantas menanggalkan segala bulu di badan tanpa kesan negative pada kulit...ni bukan sapu n bulu terus tanggal okeyyy.ni cabut bulu dr akar..tak putuskan bulu tapi menarik dari akar umbi..nampak x perbezaan tu??


SAKIT???
owh tidak...jangan risau sbb bahan bahan yg digunakan selamat dan tidak menyakitkan...
PROMOSI???
yes...harga tengah promosi sekarang ye...rebate rm5 untuk uolls..lebih rebate jika beli TIGA!!!
Skangni new packaging lagi taw...cun melecun meletop...hehe



WAXING GELL PERTAMA DI MALAYSIA, TAK PERLU PANASKAN
.
CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL
pakar buang bulu roma yang tidak diinginkan


✘ Bulu Roma PANJANG dan TERLALU SUBUR?
✘ Bulu TEBAL macam Misai?
✘ MALU pakai t-shirt sebab Bulu Roma ditangan LEBAT??
✘ Bulu Kaki Panjang mengalahkan Lelaki


kini ada cara mudah.. waxing gell pertama di MALAYSIA tanpa perlu dipanaskan, mencabut bulu roma hingga ke akar.



AURA JELITA HAIR REMOVAL
AURA JELITA HAIR REMOVAL

MENCUKUR MAMPU MENCEDERA & MENGHITAMKAN KETIAK ANDA, CUBALAH CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL!!
.
✔ 100% Bahan semulajadi
✔ Tidak Menyakitkan
✔ Tiada kesan sampingan
✔ Dijamin Berkesan
✔ Harga mampu milik



AURA JELITA HAIR REMOVAL
nie packaging lama tau..terbaru macam kat atas tu.lagi superb kaler dia..tutup oren gitu..


APAKAH BEZA CLEAN & SMOOTH DENGAN PRODUK LAIN?

✔ Tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan?)
✔ 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan
✔ Boleh digunakan untuk lelaki dan wanita
✔ Mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan
✔ Menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit
✔ Membantu memperbaharui sel2 kulit
✔ Membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan
✔ Mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran/deodoran yang tidak sesuai



Anda berbulu roma lebat sehingga menjejaskan rasa keyakinan diri?
Ingin buat rawatan di salon tapi kos mahal atau malu orang lain menyentuh/melihat badan anda? Sakit dan perit bila mencabut bulu roma!! Bukan sehelai dua nak buang ni.. lambat dan penat!
Bercukur buat kulit terluka, bulu roma baru tumbuh terasa tajam dan tak selesa? Bosan menggunakan losyen/krim membuang bulu roma yang hanya bersifat sementara, dan terpaksa melakukan ia saban minggu selama bertahun2? Bagaimana jika anda ada penyelesaian mudah yang boleh anda lakukan sendiri di rumah..


Inilah produk yang anda cari A'J CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL rahsia tradisi sehebat rawatan laser!



AURA JELITA CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL 

sesuai digunakan oleh semua wanita dan lelaki untuk :
✔ Membuang bulu roma di kulit muka untuk tampil anggun & kacak di samping pasangan anda 
✔ Membuang bulu lengan @ betis supaya anda boleh tampil cantik dalam berpakaian. 
✔ Membuang bulu dada @ janggut @ jambang @ misai (LELAKI)
✔ Membuang bulu ketiak & sesuai untuk perapian bulu kening anda.



CARA MENGGUNAKAN A'J CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL 
1. Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL melekat pada kulit tangan.

2. Gunakan stick @ jari anda untuk mengambil gel CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL daripada jar.

3. Ratakan gel CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan.

4. Tampalkan WAXING CLOTH diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit.

5. Selepas 1 minit,tarik dengan pantas WAXING CLOTH.

6. Hasil yang sangat menakjubkan.

P/S : WAXING CLOTH yang telah digunakan boleh digunakan di tempat lain, anda hanya perlu basuh dan keringkan untuk digunakan semula.



Q & A UNTUK A'J CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL

Q : Siapakah yang boleh menggunakan produk ini?
A : Produk ini boleh digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira WANITA @ LELAKI. Wanita hamil @ menyusu juga boleh menggunakannya tanpa rasa ragu @ was-was.


Q : Adakah produk ini mempunyai bahan kimia yg boleh membuatkan kulit terhakis?
A : Tidak. Produk CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL dihasilkan daripada 100 % bahan semulajadi iaitu MADU dan PATI BUAH. Ianya selamat digunakan untuk setiap jenis kulit walaupun kulit anda adalah jenis yang sensitif malah bahan semulajadi di dalam produk sangat bermanfaat kepada anda dengan meningkatkan kelembutan dan keanjalan kulit anda juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati.


Q : Adakah anda akan merasa sakit ketika menggunakannya?
A : Tidak. Ini adalah kerana produk in merupakan 100% bahan semulajadi dan tidak akan menyebabkan berlakunya iritasi @ kerosakan folikel rambut sepertimana rawatan laser.


Q : Adakah produk CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL akan meninggalkan kesan kegatalan seperti produk pencukur yang di jual di pasaran untuk membuang bulu?


A : Produk CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL tidak akan meninggalkan kesan kegatalan kepada kulit tetapi akan membuatkan kulit anda licin bak SUTERA.






TESTIMONI PENGGUNA 
AURAJELITA HAIR REMOVAL

TESTIMONI AURA JELITA HAIR REMOVAL






TESTIMONI AURA JELITA HAIR REMOVAL


TESTIMONI AURA JELITA HAIR REMOVAL


BERMINAT TAK CINTA HATI SEMUA???
MEHLE BELI..


HARGA RM 35
PROMOSI PROMOSI PROMOSI
BELI 3 JAR HANYA RM 100


Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)


CARA PEMBAYARAN



LIKE AND FOLLOW



NO FUSSY CUSTOMER
SERIOUS CUSTOMER ONLY!!


PENGHANTARAN: 



KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TREKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI

You Might Also Like

0 comments

NUFFNANG

chkme seo

SEO Reports for mummyrinazonebeauties.blogspot.my