EYE BEAUTY PREMIUM

EYE BEAUTY PREMIUM

01:24




Wah! Produk baru dari Ainun Beauty.

MATA RABUN?  
KINI TIDAK LAGI !
.
πŸ’•Titis mata kanan & kiri sahaja insyaAllah pasti anda teruja mendapat kesegaran pada mata anda & terang penglihatan
Dari MATA turun ke hati..Ingatlah org tersayang..




EYE BEAUTY PREMIUM ini adalah sejenis produk titis mata untuk membantu masalah mata seperti:
🌻 Rabun jauh/Rabun dekat/Rabun silau 
🌻 Rabun disebabkan diabetis
🌻 Parut pada kornea
🌻 Mata kemerahan/ Mata kekuningan
🌻 Selaput/Katarak
🌻 Sakit mata 
🌻 Mata Bengkak 
🌻 Mata kering 
🌻 Mata bertahi
🌻 Gatal mata 
🌻 Resdung mata 
🌻 Mata berair 
🌻 Habuk dalam mata
🌻 Pterygium
🌻 Glaukoma
🌻 Mata keletihan




APAKAH BAHAN-BAHANNYA? 
Bahan-bahannya adalah 100% semulajadi iaitu air suling teknologi nano alkaline, extrak mutiara, dan herba-herba terpilih yang halal lagi suci.



ADA KESAN SAMPINGAN TAK?
eb premium tiada bahan kimia juga tiada kesan sampingan.
Boleh digunakan untuk semua peringkat umur.. kanak-kanak 1 tahun ke atas pun boleh guna.


RAMAI KE GUNA PRODUK NI? ADA MEMBERI KESAN POSITIF TAK?
Alhamdulillah sehingga hari ini ribuan testimoni dari pengguna dan terbukti mereka berpuashati dgn produk ebp


CARA MENGGUNAKAN EB PREMIUM
✏ Pakai 5x sehari..
✏ Titis kan pada mata kanan 2 titis & mata kiri 2 titis.( Masa titis tu tarik bahagian kelopak mata bawah ,supaya rata.)
✏ Kemudian urut bahagian kelopak mata perlahan2
✏ Buka mata pandang atas bawah kiri dan kanan.
✏ Lakukan perkara yang sama utk titis seterusnya.


** Sebarang testimoni yang dipaparkan adalah PENGALAMAN PERIBADI individu dan kesan ke atas setiap individu mungkin berbeza.** PRODUK INI ADALAH RAWATAN ALTERNATIF DAN IA SESUAI DIJADIKAN IKHTIAR namun kuasa PENYEMBUHAN MUTLAK tetap di tangan Allah SWT

Open for dropship / retail / borong !!!

😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb pages kami : Mummyrinazone Beauty or boleh whatsapp ke 017-3288087 mommyrina

.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Mummyrinazone Beauty or

boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-32880587

.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami :

whatsapp ke 017-3288087


You Might Also Like

0 comments

chkme seo

SEO Reports for mummyrinazonebeauties.blogspot.my