SOBELLA MEJESTIK MERMAID EYESHADOW

SOBELLA MEJESTICK MERMAID EYESHADOW - CANTIK DENGAN MAKEUP MATA YANG PALING SIMPLE

23:43



💋SOBELLA EYESHADOW STICK💋
MAJESTIC MERMAID EYESHADOW

Apa yang best eyeshadow stick ni??👇👇👇

✔ Eyeshadow stick pertama di Malaysia
✔ Sesuai untuk Beginner
✔ 4 warna yang cantik
✔ Creamy texture
✔ More pigmented
✔ Longlasting
✔ Serbuk eyeshadow tak jatuh2
✔ Mesra poket - buh jer dalam beg 
✔ Jimat masa - dua minit jer pakai, seminit sapu, seminit blend.
✔ Suami tak marah lagi - Takda lagi dengar suami cakap "Yang,lambat lagi ke nak siap?"
✔ Mesra wudhu - senang dicuci









Eyeshadow stick yg kelihatan glitters/shining & heavy , Tpi tekstur die sgt moist dan pigmented. Sebabtu bile uols apply kt mate, wrne die tak jatuh (xberhabuk), tak ganggu look korang tak comot pun😱

Memang berbaloi sgt RM39 shj😍

Yang EXTRA BEST nye senang nak pakai, senang nak blend , senang nak bawak pergi travel atau hang out ❤️ lebih2 kalau uolls rushing bila tengah bersiap




Eyeshadow stick yg kelihatan glitters/shining & heavy , Tpi tekstur die sgt moist dan pigmented. Sebabtu bile uols apply kt mate, wrne die tak jatuh (xberhabuk), tak ganggu look korang tak comot pun😱

Memang berbaloi sgt RM39 shj😍

Yang EXTRA BEST nye senang nak pakai, senang nak blend , senang nak bawak pergi travel atau hang out ❤️ lebih2 kalau uolls rushing bila tengah bersiap



Eyeshadow stick yg kelihatan glitters/shining & heavy , Tpi tekstur die sgt moist dan pigmented. Sebabtu bile uols apply kt mate, wrne die tak jatuh (xberhabuk), tak ganggu look korang tak comot pun😱

Memang berbaloi sgt RM39 shj😍

Yang EXTRA BEST nye senang nak pakai, senang nak blend , senang nak bawak pergi travel atau hang out ❤️ lebih2 kalau uolls rushing bila tengah bersiap






Eyeshadow stick yg kelihatan glitters/shining & heavy , Tpi tekstur die sgt moist dan pigmented. Sebabtu bile uols apply kt mate, wrne die tak jatuh (xberhabuk), tak ganggu look korang tak comot pun😱

Memang berbaloi sgt RM39 shj😍

Yang EXTRA BEST nye senang nak pakai, senang nak blend , senang nak bawak pergi travel atau hang out ❤️ lebih2 kalau uolls rushing bila tengah bersiap


Terus Whatsapp ke:

PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


You Might Also Like

0 comments

NUFFNANG

chkme seo

SEO Reports for mummyrinazonebeauties.blogspot.my