3 Kandungan Berbahaya Di Dalam Produk Kosmetik

3 Kandungan Berbahaya Di Dalam Produk Kosmetik

17:19




BAHAN KIMIA TERLARANG DALAM PRODUK KECANTIKAN 
YANG BOLEH ROSAKKAN KULIT
.
.
Bila uolls beli produk kecantikan untuk kulit muka ualls, ada tak rasa macam
.
“Apa yang elok untuk kulit aku?”, 

“Kalau pakai pencuci muka ini elok tak muka aku?”,

“Produk ni untuk apa?”..
.
Mommyrina faham ualls mesti tak nak ambik risiko mencuba sbb takut muka akan rosak kan?
.
Alamak! susahnya!😰😰 
Before ualls beli produk untuk kulit muka baca la setiap bahan kndungan produk tu, jgn main pakat bedal je tau. Ada setengah produk muka ini mmg nmpk prubahan yg ketara bila guna, ada yg x sampai seminggu, aik dh lain muka smpi org pelik.😥
.
Pelik! cepat sgt perubahan tu pun kna hati2. Jgn sebab nak cantik, muka putih, main beli je ye yang. Ambik tahu gak bahan kandungan produk kecantikan kulit.

Ni mommyrina share skit tips utk ualls yg disayangi ni ye😘. 
Kalau rasa bermanfaat sila SHARE.


#tipssolekdanrawat
 #tipscantik 
#charms 
#misiviralcharms 
#halaljakim 
#Charmsfoundationmalaysia 






hati hati yea uolls bila membeli dan decide nak guna apa apa jenis skincare.
kang muka dah rosak tidak guna dah menyesal.




You Might Also Like

0 comments

NUFFNANG

chkme seo

SEO Reports for mummyrinazonebeauties.blogspot.my