TUDUNG SITIMURNI

TUDUNG SITI MURNI - KOLEKSI EDISI LIMITED EDITION MADEM UNI

01:16



Inilah 'MADAME UNI'
Keluaran Eksklusif SITIMURNI LIMITED EDITION.
Indahnya wanita dengan koleksi 'Madame Uni' keluaran eksklusif Tudung SITIMURNI dengan menampilkan 5 kombinasi polos yang menarik, yang pasti ianya direka khas buat wanita-wanita yang 

ingin tampil Anggun, 
inginkan koleksi Terkini, 
inginkan koleksi Terhad, 
inginkan Kelainan.


I'M A LIMITED EDITION❤
Edisi terhad.
Klik link ni OK : wasap.my/60173288087/MadameUni


#instantshawl
#tudungSITIMURNI
#luvlyteamSITIMURNI
#teamREKHA
#janapendapatan



Merecikkk gilos ini kaler.
Bikin si jejaka tak senang duduk bila berjumpa. Si dara anggun bergaya. So stylo. Dah lah mudah pakai, mudah cuci dan mudahnya nak gosok.

ABC, 123 dah siap.
Bonus pada wanita emas yang fobia dan elergic dengan besi, tokleh pakai kerongsang bawah dagu, terkeruk keruk cam tak mandi sebulan.
Rekaan yang exclusive ni takkan jumpa mana mana lambakkan tudung tau. Hanya pada kami pengedar sah tudung SITIMURNI.

Wasapp www.wasap.my/60173288087 untuk kaler ni ok. LIMITED EDITION!! 15 HELAI sahaja di seluruh Malaysia!! #MADAMEuni #tudungSITIMURNI

#tudungSITIMURNI
#LuvlyteamSITIMURNI
#teamrekkha




ni FAKTA, bukan AUTA

DULU TAK SUKA, SEKARANG JATUH CINTA
DULU KATA MAHAL, SEKARANG KATA JIMAT PULAK
DULU TAK NAK PANDANG, SEKARANG SAYANG - SAYANG
.........................................

Dulu masa Akak syorkan Tudung ni kat awak, katanya tak suka Tudung macam ni, mahal lah, tak nak tengok, tak nak pandang pun. hurmm.
Lepas tu, terdetik hati dia nak cuba sehelai, sebab tergugat katanya asyik tgk kaler Tudung cantik2 je lalu kat wall FB dia.
Amboi dia sekarang.

Dah cuba sehelai hari tu, Non stop whatsapp Akak. Puji memuji pasal Tudung ni.
Jimat katanya langsung tak payah nk beli kerongsang banyak².
Jimat Letrik tak payah nak iron Over sangat.
Senang pakai pulak tu. Sarung, pusing je Siap!
Nah, tu diaaaa. hehe.

Syukurlah awak dah suka sekarang.
TUDUNG SITIMURNI 

"Pilihan Hati Masa Kini"
#tudungSITIMURNI
#luvlyteamSITIMURNI






RM99 is MAHAL?

kalu dia ada,
1) cekak yang selesa di atas kepala dan tak payah guna kerongsang bawah dagu sangat berbaloi. Pada kita wanita normal ni maybe biasa biasa je tapi bagi wanita emas? Yang sokmo terkeruk keruk bila terkena besi sampai bernanah dan pedih, amatlah bermakna tau.

2) Pulak telah didaftarkan rekaannya yang di bawah hak cipta terpelihara githew. Dan sesiapapun tak boleh meniru rekaan cekak tu. Cekak yang berkualiti tinggi tau buka biasa biasa punya.

3) Design yang sangat stylo sesuai walau apa keadaan. Nak pi dinner, nak formal, nak stylo n funky, nak tunang atau nak bersanding. Nak p pasar pon boley. Pasang cekak getah dan saukk jeww siap!

4) Kaluu mahal takkan sorang cust ni repeat order sampai 3,4 kali dan begitu ramai peminat. Begitu senang dan cintakan Tudung SITIMURNI.


HARGA KOLEKSI EDISI LIMITED EDITION MADEM UNI

RM99 sehelai



Terus Whatsapp ke
Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

You Might Also Like

0 comments

NUFFNANG

chkme seo

SEO Reports for mummyrinazonebeauties.blogspot.my