EBOOK SPECIAL EDITION MOMMY HANA

EBOOK SPECIAL EDITION MOMMY HANA - HADIAH TERBAIK BUAT SI MANJA ANDA

00:21

AGENT DAN DROPSHIP DIPERLUKAN.






Memperkenalkan ISLAMIC E-BOOK Special edition Pertama di Malaysia
.
Sistem pembelajaran electronik pertama di Malaysia dengan merangkumi semua asas pembelajaran dari sudut agama dan sahsiah.
👉 Tiada lagi gadget yang melalaikan!
👉 Anak kecil belajar solat dengan cara yang mudah.
👉 Mengandungi bacaan Al-Quran dan doa-doa harian.
👉 Mengelakkan kerosakan mata pada kanak-kanak.



KINI eBook-Ku telah di ubah dengan dwi-bahasa. (Bahasa English dan Bahasa Malaysia-BM & BI)
.
Dalam eBook-Ku, anak-anak kecil akan belajar mengenal ABC, Mengenal Haiwan dan bunyi, Mengenal buah-buahan, Mengenal kenderaan dan bunyi, Mengenal huruf, Mengenal bunyi ejaan & sebutan, Mengenal tumbuhan, Mengenal sayur-sayuran, Mengenal warna, Mengenal bentuk, Mengenal jenis sukan, belajar mengenai rukun islam dan rukun iman, Belajar mengenai masa, Mengenal cara berwuduq, Belajar rukun solat, Mengenal doa-doa harian. Ada mengandungi surah lazim, asma ul husna dan doa dhuha. 
.

Spesifikasi
~ Memerlukan 3 unit bateri AA
~ Ukuran buku ialah 28 x 28 x 2.5 cm


==================================================


HARGA : RM69 
POSTAGE RM 9 (SM) , RM 15 (SS)
FREE GIFT:- MARKER (RM5) DUMMY STYLUS PEN (RM5)




PENANTIAN SATU PENYIKSAAN

wehoooooo. Betapa senang mommy punya hati bila dapat berita dari omak jerung bagitahu setoks EBOOK SE dah mendarat di HQ. Yaa Ampun, punyalah lama atas kapal. Nasib baik tak sesat jalan dan hilang dari radar.

Mommy daddy yang dah pre order selaju halilintar mommy hantar setoks korang wokey. Heppi nya bila terbayang wajah anak kesaiyangan explore EBOOK SE.

Best ke EBOOK SE ni? Opcoz lah best. Tak pernah lagi jual dari season 1 dengar mommy daddy merungut kata anak tak suka. Semua feedback anak tasabar dan teruja gitew. Tak caiya tanyalah sesiapa yang dah beli.

Lama tak asah skills nak meroket nih. Dalam team suribisnes semua dah jadi jerung. Korang jaga jaga tau kalu masuk team nanti kena sumpah. Dan siapa join #suribisnesmommyrina ku sumpah cuolls semua buat duit kepoks kepoks.

Setoks yang ambil pun setelah ditolak pre-order dah tinggai separuh. Apakah ini? Okei malam ni dah boleh tido lena mandi basah okies. Haa siapa nak join buat duit tepi kiri kanan atas bawah meh ler piyem dan wasapp. Akan mommy tatang cuolls dengan kasih saiyang gitew. Meh pimpin tangan, daku nak ikat mati riben, kita meroket bersama sama sampai ke bulannn.

www.wasap.my/60173288087 untuk sebarang pertanyaan.

FENOMENA TSUNAMI MELANDA MALAYSIA

Gelombang Tsunami eBookKu SE yang melanda Malaysia ni, makin terasa chuolls bila mak pak ghamai dah sedar betapa pentingnya bahan ilmiah untuk anak. Dapat pulak eBookKu ni yang kalerful siap ade suara org malaysia lagi

Yeayyy! sogonok ghupenya bukak page by page. Maciam maciam ada dalam tu. Bila penuh ruang ngan ebook yang setinggi Gunong Kinabaluni, ghupanya seminggu je bertahan. Bila habis umpama padang jarak padang terkukur kur kur.

Sosak napas bila mak pak pakat caghi. Garu kepala nak mengikis setoks kat stokis sebelah, agent sebelah. Harap ada saki baki. Tanjat gugurl bila lain pun ketandusan setoks. Semua jenis makan buku😫

Betullah orang kata, makan goreng pisang cis tu sama macam makan setoks buku viral ni. Kesedapan tu sampai ke tulang sum sum! Siapa masih nak jugak Ebook, moh lekaihh kikis saki baki yang tinggal sebelum bebetul umumkan TSUNAMI hanyutkan semua Ebook Se cuolls.



TESTIMONI PENGGUNA EBOOK SE MOMMYHANA
























HARGA ASAL : RM 99

HARGA PROMOSI HQ : RM69
Tidak termasuk kos penghantaran


Terus Whatsapp ke
Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

You Might Also Like

0 comments

NUFFNANG

chkme seo

SEO Reports for mummyrinazonebeauties.blogspot.my