PROMOSI SUSUK MODEN CHARMS

01:58



Antara item charms yang paling cepat habis dengan mummyrina adalah cik hitam manes nih.
Yelah umur 30++ ni memang tak boleh tinggal cik.hitam manes sebab bila apply dia terasa macam ais lalu di kulit muka. Duduk sekejap terasalah kulit menegang dan khasiat cinnamon dan aloe vera menari nari dan meresap jauh ke dalam kulit.

Kalu dengan mummyrina, tak sampai dua bulan dah habis. Yelah lepas cuci je muka terus apply cik hitam manes. Hitam bukan sebarang hitam tau, si.hitam manes tu rupanya memang manes sungguh kesannya..

Pori pori pun tertutup malu, tak macam sebelumni macam jalan rosak, berlubang dari jauh dah nampak. Bila pori kecik tu yang nampak licin merelit!
Nampak gayanya, bulan ni kena add lah dia, sebab tinggal beberapa titik jer lagi boleh sapu seluruh wajah gebus. Mujo ado PROMOSI SUSUK MODEN.

Okeh, Selamat Malam semua.
Joms cuci muka, nak ploles jangan malas jaga okeh!
Daa..

#charmsputrajaya
#charmssungaibuloh
#charmsmalaysia








Bila BERPELUH2💦 makin CANTIK😍
BETUL ke nii??
.
Ni yg xsabar nak keluar Lunch ni..Panas lit2..Untung la siapa yg PAKAI FOUNDATION CHARMS tu. Muka MAINTAIN LAWA💁🏼bonus pulak bertambah GLOWING✨
.
Mmg JIMATla cenggitu. Tak payah nak touch up selalu. SEBEKAS foundation tu sampai blh TAHAN nak dekat SETAHUN u alls😱
.
Rugi kan kalo tak Grab😌
.
Nak BERPELUH tp kekal JELITA?
.
cepat2 click sini 👇🏻Kalau nak promo bez gile👇🏻
.
SIAPA NAK MENANG RM 10,000?😱
SENANG JE SIS..
Meh layari website kami di 👇🏻
.
#solekdanrawat
#charmsraiseyourlife
#charmsputrajaya 
#charmssungaibuloh







Seee ↗↗↗↗
Satu orang yang sama masuk dengan semua kaler. So siapa terbeli yang terang daripada skin jangan risau okey, uolls tetap berseri seri dengan #foundationcharms.

Jom dapatkan charms dengan khasiat minyak kelapa dara dan minyak zaitun terbaik untuk kulit

#solekdanrawat
#charmsputrajaya
#charmssungaibuloh
#fatahamin
#nealofa
#lofatah
#surihatimrpilot
#makeup

berminat?
Boleh wasap terus mummyrina 


HARGA 
 RM 59

Terus Whatsapp ke
Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

You Might Also Like

0 comments

NUFFNANG

chkme seo

SEO Reports for mummyrinazonebeauties.blogspot.my