CELLMAXX by MAXXIMA

CELLMAXX by MAXXIMA " menyelesaikan masalah kesihatan anda "

18:52


Ramai Orang Menjadi Bingung Dan Keliru, Walaupun Telah Mencuba Pelbagai Kaedah Pencegahan Dan Rawatan Moden Dalam Jangka Waktu Yang Panjang. Namun, Masih Gagal Untuk Mengubati Masalah Penyakit Degeneratif Atau Penyakit Daripada Kerosakan Sel Secara Optimum.

Jawapannya Adalah...

Satu- Satu Punca Manusia Jatuh Sakit Adalah Disebabkan Sel-Sel Di Dalam Tubuh Badan Manusia Mati Lebih Banyak Berbanding Dengan Kelahiran Sel-sel Baharu Secara
Semulajadi.
APA ITU CELLMAXX......

CellMaxx® adalah Minuman Botanik Serbuk Pracampuran Buah Pic,Oligosakarida dan Ekstrak Aphanizomenon Flos Aquae (AFA). Makanan bernutrisi lengkap tahap tertinggi (Superfood) yang tidak diciptakan atau diformulasikan di mana-mana makmal manusia. Ia merupakan tumbuhan semulajadi rumpair dari Tasik Air Tawar Upper Klamath, South Oregon, Amerika Syarikat.

Ianya kaya dengan nutrisi lengkap seperti Polisakarida, Klorofil, L- Selectin Ligand,Vitamin, Mineral Beta Karotena Asid Amino dan Phenylethylamine (PEA)


Berdasarkan kajian, dengan pengambilan Aphanizomenon Flos Aquae (AFA) sebanyak 1-3 gram sehari mampu merangsang pembebasan *ibu sel@Stem Sel dan sel-sel baharu daripada tulang sum-sum yang diperlukan oleh tubuh badan untuk merawat dan meningkatkan sistem imunisasi manusia secara semulajadi.


MENGGAPA PERLU MENGAMBIL CELLMAXX SETIAP HARI....

Tubuh Badan Manusia Dianggarkan Mempunyai Sekitar 40 Trillion Sel Dimana Setiap Sel Mempunyai Jangka Hayatnya Yang Tertentu. Sewaktu Usia Muda , Manusia Membina Lebih Banyak Sel Baharu Jika Dibandingkan Dengan Sel Yang Mati Secara Semulajadi.


Masalahnya Kajian Klinikal Membuktikan Tulang Sum-Sum Manusia, Perlahan-lahan berhenti menghasilkan Sel Induk Pada Usia Manusia Mencecah 25 Tahun.


Oleh Itu, Proses Penyembuhan Berlaku Dengan Cepat Jika Dibandingkan Sewaktu Usia Dewasa.Keupayaan Tubuh Untuk Menghasilkan Semula Sel-sel Baharu Setiap Hari Merupakan Faktor Utama Untuk Memastikan Tubuh Badan Kekal Sihat Setiap Hari.


Pengambilan 1 Sachet Cellmaxx, membebaskan 3-4 Juta Sel Stem baharu. Ianya berfungsi untuk membaikpulih, dan menggantikan kira-kira 220 jenis sel yang mati dalam badan


FUNGSI CELLMAXX....

- mengurangkan kadar kolestrol.
- mengimbangi tahap gula dalam darah.
- mengandungi ciri-ciri pencegahan kanser.
- membantu semua jenis penyakit kulit.
- mengandungi ciri-ciri anti radang.
- menguatkan sistem imunisasi.
- mengurangkan jerawat.
- mengurangkan gejala selsema biasa.
- meningkatkan daya ingatan.
- menghapuskan radikal bebas.
- meningkatkan tenaga.
- menyembuhkan luka-luka dalaman dan luaran.
- menyokong sistem pencernaan yang sihat dan penyerapan nutrien.
- merangsang pengedaran sel imunisasi.
- menyokong masalah kesihatan berkaitan prostat.
- membantu dalam mengawal gejala demam denggi.
- mengurangkan sakit sendi,sakit kepala dan kekejangan badan.
- mengurangkan tahap tekanan darah tinggi dan mengawal tekanan darah.CellMaxx® Ini Boleh Diminum Oleh Semua Lapisan Masyarakat, Tak Kira Muda, Atlit Sukan,Dewasa Dan Tua. Sesiapa Yang Mempunyai Penyakit Boleh Meminum CellMaxx® Dan Yang Tidak Mempunyai Penyakit Juga Boleh Meminum CellMaxx® Untuk Mengekalkan Kesihatan Badan. Amalkan Pengambilan Sekurang-Kurangnya 1 Sachet CellMaxx®Sehari bagi Mencegah Penyakit Degeneratif.
TESTIMONI PENGGUNA CELLMAX
BERMINAT NAK BELI ??

HARGA PASARAN CELLMAXX by MAXXIMA : 

RM200.00 
TIDAK TERMASUK POS 


HARGA PROMOSI KAMI :- 
1 BOX RM 150
TANPA POSLAJU

SMS/WASSUP KE :- 0173288087
KLIK SINI --> www.wasap.my/60173288087PENGHANTARAN:-KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

You Might Also Like

0 comments

chkme seo

SEO Reports for mummyrinazonebeauties.blogspot.my