OLICANDY X FATTAH AMIN

OLICANDY X FATTAH AMIN-KULIT LICIN TEGANG CERAH

07:04

Image may contain: 1 person, smiling

SIAPA NAK KACAK MACAM ARTIS HOT MALAYSIA KITA, FATTAH AMIN?? ORANG
PEREMPUAN PUN KALAU NAK KEKAL SIHAT MACAM FATTAH AMIN JOM TRY
OLICANDY X FATTAH AMIN NI!!.
.

Olicandy X Fattah Amin ialah merupakan makanan produk tambahan yang 
menggunakan daun buah zaitun sebagai bahan utama. Tablet kunyahan berperisa
oren ini menjanjikan kesan yg terbaik sebagai sumber tenaga disamping meningkatkan
sistem imunisasi badan.Olicandy X ini berbeza dengan Olicandy dengan penambahan
jumlah dosage setiap bahan yang membuatkan kesannya dapat dirasai lebih 
pantas dan maksima (EKSTRA POWER BOOSTER). 


Zaman sekarang bukan perempuan je yang nak jaga kulit, kaum lelaki pun dah 
mempunyai kesedaran yang tinggi tau pasal penjagaan kulit ! ๐Ÿ˜‰.Yelaa kan..kulit kita
 kan nak pakai lama..Sape lagi nak jaga diri kita kalau bukan kita sendiri. So haruslah
 jaga dengan sebaik mungkin kan๐Ÿ˜Š.Olicandy X Fattah Amin menjanjikan
 anda kesan positif!!.
.

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
OLICANDY X FATTAH AMIN

Perubahan tona kulit berganda lebih cerah.
 Kulit lebih gebu, lembap dan tegang.
 Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari.
Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius.
 Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective.
 Memudarkan dark spot di seluruh badan.
 Merangsangkan menghasilkan glutatione. dlm badan secara semulajadi
 iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING
 MENGAMBIL GLUTA.
 Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan.
 Meningkatkan sistem imunisasi.
 Membuang toksin dan membersihkan darah kotor.
 Memulihkan sakit sendi dan otot.
 Memberi kecergasan badan sepanjang hari.
 Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai 
penyakit kronik termasuk kanser.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN UTAMA
OLICANDY X FATTAH AMIN

Daun Buah Zaitun.
Rasa Perisa Oren yang sangat sedap.


CARA PENGAMBILAN OLICANDY
X FATTAH AMIN

Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan maksima.
Boleh diambil pada bila-bila masa sebelum atau selepas makan.
Digalakkan untuk meminum air putih/kosong 2 liter sehari.
Kesan boleh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon seseorang.
Boleh diambil oleh lelaki kerana bahan-bahan olicandy tidak melibatkan 
hormon wanita.
Juga boleh di ambil dari umur 13 tahun dan ke atas.
Wanita mengandung tidak digalakkan mengambil olicandy

OLICANDY X FATTAH AMIN

Q & A OLICANDY
X FATTAH AMIN

Q : Siapakah yang boleh mengambil OLicandy X Fattah Amin?
A : Lelaki & perempuan yang berusia 13 tahun dan ke atas.

Q : Olicandy boleh di ambil oleh wanita menyusu atau mengandung?
A : Wanita mengandung tidak di galakkan mengambil olicandy tetapi tiada masalah bagi
      breastfeeding mother untuk mengambil olicandy.

Q : Saya mengalami allergic seafood dan alah kepada marine collagen, bolehkan saya
      mengambil olicandy?
A : Ya, boleh. Olicandy di formulasi khas buat mereka yg alah marine collagen, olicandy
      menggunakan bovine collagen dimana ia halal dan selamat. Kolagen bovine adalah
      kolagen yang diambil daripada lembu, dibersih dan diekstrakkan menjadi sumber
      kolagen yang bermanfaat untuk kesihatan kulit manusia. Kolagen bovine nie mirip2 sel
      kolagen kulit manusia, kerana itu penggunaannya amat meluas dalam bidang perubatan
      dan kecantikan. Olicandy memilih menghasilkan kolagen berasaskan bovine kerana
      kadar peratusan alahan amat amat rendah berbanding kolagen daripada sumber marin.

Q : Bolehkah saya mengambil olicandy semasa period?
A : Ya boleh, semasa menstruasi badan kita lemah dan lesu kerana banyak darah keluar,
      jadi pengambilan olicandy dapat membantu memberi tenaga dan mengekalkan glowing
      di wajah.

Q : Olicandy ni selamat di ambil tak? Ada side effect? Lulus KKM tak?
A : Jangan risau, olicandy selamat di ambil, dan tiada side effect. Olicandy telah di luluskan
      oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diklasifikasikan under makanan kesihatan
      bukan ubatan. Ini number sebagai rujukan 041114/10/033

Q : Betulkah pengambilan supplement collagen dapat menaikkan selera makan kita?
A : Fakta itu tidak benar sama sekali, apabila kita mengambil apa apa supplement
      kecantikan dan kesihatan, peredaran darah akan mengalir dengan baik, itu tanda nya
      supplement itu betul betul berkesan dengan badan kita. Dan apabila blood circulation
      bagus, badan rasa ringan dan mungkin akan meningkatkan selera makan kita. Betul tak
      bila badan kita penat, selera pun kurangkan? Begitulah konsepnya.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Olicandy X Fattah Amin produk 100% ASLI ORIGINAL
 dijamin HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG OLICANDY X
FATTAH AMIN

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)

Image may contain: 1 person
HARGA OLICANDY X FATTAH AMIN
RM 45




Terus Whatsapp ke
+60173288087



Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 


SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

You Might Also Like

0 comments

chkme seo

SEO Reports for mummyrinazonebeauties.blogspot.my