WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM (WDEC)

WOMEN DESIREE : APA ITU HEALING CRISIS ?

02:10



Kebanyakkan customer MUMMYRINA yang telah membeli Product terutama sekali 
WOMEN DESIREE HORMONE CREAM akan bertanya MUMMYRINA semua soalan nih...


Yang paling FEMES la kan...
Kenapa selepas saya Makan Supplement / Menggunakan Women Desiree nih, saya akan rasa Pening , nak Muntah , Letih aje

Kenapa bila gunakan Women Desiree / makan Supplement urin akan jadi Pekat 
Ish ! Heran sangat nih...

Dah lama amalkan Supplement tapi kenapa masih Tak ada PERUBAHAN 
Kenapa sejak saya menggunakan Women Desire / Supplement, wajah saya mula Berjerawat




Kalau anda nak tahu....
Semua masalah di atas hanya ada 1 Jawapan yang Konkrit tau...
Iaitu "HEALING CRISIS " ...
Anda pasti nak tahu kan apa itu Healing Crisis...
mummyrina akan terangkan di bawah....




HEALING CRISIS SEMASA GUNA WDEC HORMON CREAM
HEALING CRISIS SEMASA GUNA WDEC HORMON CREAM

APAKAH ITU HEALING CRISIS 

Healing Crisis merupakan satu proses berterusan dalam badan yang mengambil masa untuk membersih dan membina semula sel-sel badan yang telah rosak akibat radika bebas. 
Sebahagian daripada proses ini akan mula untuk menyingkirkan toksin yang sekian terkumpul di dalam badan kita selama ini.

Semasa proses penyingkiran toksin, badan anda akan mengalami tanda atau sintom yang membuatkan rasa tidak selesa, dan ia dipanggil sebagai "Healing Crisis - Kesan Penyembuhan" ...



healing crisis problem
healing crisis problem



PERTANYAAN & JAWAPAN MENGENAI HEALING CRISIS :

Apakah yang dimaksudkan dengan kesan peyembuhan ?

Kesan penyembuhan merupakan satu proses berterusan dalam badan yang mengambil masa untuk membersih dan membina semula sel-sel badan yang telah rosak akibat radika bebas.
Sebahagian daripada proses ini akan mula untuk menyingkirkan toksin yang sekian terkumpul di dalam badan kita selama ini.
Semasa proses penyingkiran toksin, badan anda akan mengalami tanda-tanda yang membuatkan rasa tidak selesa. Tanda-tanda yang tidak selesa inilah yang yang disebut sebagai healing crisis - kesan penyembuhan.



Mengapa krisis penyembuhan terjadi selepas mengambil supplement atau detox agent?

Ini terjadi kerana nutrien yang kita ambil itu bertindak balas dgn oksigen di dalam badan, merangsang organ menjalankan proses pembersihan, penyingkiran, pergantian tisu lama kepada baru dengan lebih berkesan.

Ibaratkan badan kita seperti paip besi yang dinding dalamya kotor dan berkarat. Apabila serbuk pencuci dan anti karat diletakkan, karat akan terhakis keluar daripada dinding paip menyebabkan air yang keluar dari paip itu kotor dan oenuh dengan karat. Namun setelah semua karat tersebut hilang, air yang melaui paip ini kembali bersih dan tidak tercemar



Adakah setiap orang akan mengalami petanda dan simptom sama ?

TIDAK. 
Setiap individu adalah berbeza.

Sesetengah individu akan mengalami kesan penyembuhan sebaik sahaja mereka mengambil makanan tambahan atau agen detox manakala ada juga individu yang merasainya hanya selepas satu atau dua bulan dan kesannya juga berbeza mengikut individu.

Lagi banyak toksin dalam badan, lebih teruk kesan penyembuhan.



Mengapakah Healing Crisis sering berlaku Selepas kita mengambil supplement / makanan tambahan / Women Desire ?

Menurut Professor Yoshio Niwa, seorang pakar dalam nutrisi molekul, apabila kita menambahkan pengambilan nutrien,nutrien itu akan bertindak balas dengan oksigen didalam badan. Dan tindak balas ini akan merangsang organ badan bagi menjalankan proses pembersihan, penyingkiran, menggantikan tisu yang lama dengan tisu yang baru dan lain-lain lagi dengan berkesan.


Sebagai contoh, anda akan mengalami ruam pada kulit, lebih banyak pergerakan usus, dan ini merupakan satu tanda bahawa badan sedang menjalani proses menyahtoksin. Bayangkanlah sekiranya badan anda seperti besi paip yang berkarat, dan bila anda meletakkan serbuk anti karat atau pencuci paip, banyak karat yang terhakis akan keluar daripada dinding paip tersebut, dan itu akan menyebabkan anda berasa lebih teruk serta banyak kotoran-kotoran yang terdapat di sekeliling paip itu. Tetapi selepas karat itu disingkirkan, paip tersebut akan menjadi lebih baik dan kembali bersih seperti baru.



Adakah kesan penyembuhan petanda yang baik ?

Ya ia merupakan Petanda yang sangat Baik ...
Kesan penyembuhan merupakan satu petanda yang menunjukkan rawatan atau makanan kesihatan yang diambil benar-benar berkesan.

Sesetengah orang akan berfikir yang simptom mereka menjadi semakin teruk, tetapi hakikatnya ia adalah proses penyembuhan semula jadi dan ia ternyata petanda yang sangat baik untuk mendapatkan kesan penyembuhan yang sebenar.

Umumnya, kesan penyembuhan hanya berlaku kepada orang yang sihat seperti mana daya tahan mereka masih cukup kuat untuk mendapat tindak balas dari perubahan biologikal semasa proses penyembuhan itu berlaku.



Secara umumnya berapa lama tempoh kesan penyembuhan berlaku ?

Tergantung kepada keadaan dan kesihatan badan individu. 
Lebih banyak toksin dalam badan maka lebih lama kesan penyembuhan akan berlaku. 
Selalunya dalam masa seminggu sehingga sebulan lamanya.

Ramai orang yang bertambah baik selepas mengambil supplement, tetapi walaupun saya masih mengambil supplement, saya masih lagi tidak merasai sebarang perubahan. Mengapa?

Secara umumnya, selepas 1 - 2 bulan pengambilan supplement (Tetapi bagi Women Desiree, Kesan adalah sangat Pantas iaitu Kurang dari 2 Minggu) anda sepatutnya telah merasai perubahan yang berlaku (khasiat supplement) seperti tenaga bertambah, tidur lebih nyenyak dan senang buang air besar.




SEKIRANYA TIDAK ADA SEBARANG PERUBAHAN / PENINGKATAN, KEMUNGKINAN ANDA :

Tidak mengamalkan secara konsisten
Tidak mengikut arahan pengambilan produk dengan betul
Takut kepada healing crisis lalu terus memberhentikan pengambilan
Mengamalkan gaya hidup dan pemakanan tidak sihat

Mengalami penyakit kronik yang memerlukan masa yg lama untuk sembuh
Mengalami keadaan Kronik yang membuatkan anda Hilang keyakinan dalam mana-mana Rawatan  / Makanan Tambahan & sebagainya...
Stress


16 HEALING CRISIS & PETANDA SEBAGAI RUJUKAN ANDA :

Healing Crisis #1 : Sakit Kepala Yang Melampau
Penyebab/Petanda : Badan mempunyai tekanan darah tinggi, Berlaku proses menyahtoksin


Healing Crisis #2 : Demam, demam sedikit, keresahan
Penyebab/Petanda : Sedang berlaku proses meningkatkan metabolisme, Merangsang fungsi imunisasi badan


Healing Crisis #3 : Cirit-Birit, Najis Berbau, Kencing Berbau
Penyebab/Petanda :  Petanda bagi menyahtoksin, Proses menghimpunkan bahan buangan dan sisa-sisa dalam usus besar


Healing Crisis #4 : Kembung Perut
Penyebab/Petanda : Sistem Penghadaman yang lemah


Healing Crisis #5 : Ruam, Kulit Gatal, Kelemumur, Keluar Lendir
Penyebab/Petanda :  Fungsi Hati yang lemah, Usus besar yang tidak sihat


Healing Crisis #6 : Penghasilan Lendir seperti selsema dan kahak
Penyebab/Petanda : Fungsi paru-paru yang lemah, keluar kahak juga adalah petanda untuk menyahtoksin


Healing Crisis #7 : Pendarahan Hidung
Penyebab/Petanda :  Mungkin tanda anda kekurangan darah


Healing Crisis #8 : Rasa sakit pada otot dan sendi
Penyebab/Petanda :  Badan berasid, toksin terkumpul di bahagian yang sakit


Healing Crisis #9: Peningkatan Rasa Sakit Pada Badan yang bermasalah
Penyebab/Petanda :  Mempercepat proses penyembuhan


Healing Crisis #10: Tidur yang Bermasalah atau Terlalu Aktif
Penyebab/Petanda : Sistem Saraf yang lemah


Healing Crisis #11 : Kitaran Haid yang Tidak Menentu, Kegatalan pada alat sulit, Keputihan yang banyak
Penyebab/Petanda :  Ketidakstabilan Hormon, Proses Membetulkan semula Kitaran Hormon


Healing Crisis #12: Pendarahan Ketika Membuang Air
Penyebab/Petanda : Kemungkinan anda ada penyakit Buasir


Healing Crisis #13 : Pening, Lapar
Penyebab/Petanda : Tekanan Darah Rendah, Anemia (kurang darah merah)


Healing Crisis #14 : Loya, Sembelit, Tersedu
Penyebab/Petanda: Sistem Penghadaman yang Lemah, Masalah pada hati


Healing Crisis #15: Edema (Bahagian Badan Membengkak)
Penyebab/Petanda :  Masalah Buah Pinggang


Healing Crisis #16 : Lesu , Mengantuk
Penyebab/Petanda :  Badan Berasid, Fungsi Hati yang Lemah, Terlalu Penat, Perlu banyak berehat



Selain supplement, the same goes to skin care as well. 
Kalau sebelum nih anda pernah menggunakan produk skin care yang mengandungi merkuri, hydroquinenone atau bahan lain yang berbahaya, kemudian anda bertukar kepada produk yang natural, berkemungkinan besar pada awalnya kulit anda akan mengalami Healing Crisis yang teruk seperti keluar jerawat, menjadi semakin kusam, gatal-gatal, ruam dan sebagainya.

Teruskan pemakaian produk yang natural disertai dengan mengamalkan supplement dan minum air mineral yang mencukupi inshaAllah selepas nih kulit anda akan lebih berseri-seri dan flawless! Cuma perlukan kesabaran dan consistent jer dalam pemakaian..

Semoga sharing ini boleh dijadikan sebagai rujukan dan panduan buat anda semua. 
InshaAllah, bersama-sama kita menjaga kesihatan dan kecantikan diri untuk kehidupan yang lebih aktif dan produktif



video



RIBUAN TESTIMONI PENGGUNA WDEC HORMONE CREAM
RIBUAN TESTIMONI PENGGUNA WDEC HORMONE CREAM


PROMOSI KOMBO PRICE WDEC DAN WDVH
PROMOSI KOMBO PRICE WDEC DAN WDVH


AKAK2 RUGI BESAR TAU!
Jimat banyak ni...kalau Harga Normal banyak naw bezanya tau...


WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM RM 95
WOMEN DESIREE V HYGIENE RM 50
Jumlah untuk dapatkan set ni : RM145

Tapi sekarang Pihak HQ buat promo kombo...supaya akak2 boleh dapatkan produk kami dengan SUPER PENJIMATAN BERGANDA2.
Jimat RM25 tau....


SET KOMBO INI BERNILAI RM120 SAHAJA (SM).

Haaaa memang rugiii la...sebab V HYGIENE ni boleh tahan lama...3-4bulan..silap2 5bulan pon tahann tau.
Sementara tengah promo HANGATTTT NI baik grab cepat!.
WomenDesiree HQ Hanya yg terbaik untuk wanita.


Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)


CARA PEMBAYARAN
LIKE AND FOLLOW


NO FUSSY CUSTOMER
SERIOUS CUSTOMER ONLY!!


PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI

You Might Also Like

0 comments

chkme seo

SEO Reports for mummyrinazonebeauties.blogspot.my